زنان
خطری که زنان ایرانی را تهدید می کند جدی است باید آگاه باشید باشید واز برنامه هایی که برای نابودی فرهنگ ایران است آگاه شوید
| ||
|
خانم "لورينا اگوتره نگرتی" که مقیم کشور کویت است در تماس تلفنی با برنامه زنده احکام الاسلام این شبکه با گفتن شهادتین به دین مبین اسلام تشرف یافت .
وی در پاسخ به سوال مجری برنامه در خصوص دلایل گرویدنش به اسلام گفت :
با شناخت اسلام حس بسيار خوبي در درونم ایجاد شد و احساس کردم که خداوند متعال نوری را در دلم بوجود آورد و اکنون دوست دارم مورد اسلام بیشتر بدانم .
وی یادآور شد : فکر می کنم قبل از مسلمان شدنم زندگی غیر شفافی داشتم ، اما اکنون که حقیقت را در اسلام یافتم ، احساس آرامش می کنم.
خانم لورینا در خصوص آشنائی اش با اهل بیت (ع) گفت : من تازه با اهل بیت آشنا شدم و دوست دارم در خصوص زندگی این بزرگان اطلاعات بیشتری داشته باشم تا اسلام را بهتر درک کرده و از طریق آنها به معرفت بیشتری دست یابم . گفتنی است ایشان در پایان این تماس ،شهادتین را بصورت زنده به زبان آورد.
تاکنون افراد زیادی در برنامه های مختلف شبکه جهانی الکوثر تشرف خود را به اسلام اعلام کردند که آخرین نمونه آن تشرف خانم" مونیکا ویت" از فعالان جنبش وال استریت بود.
برچسبها: [ سه شنبه 27 تير 1391برچسب:مسلمان,زن مسلمان,زن مسلمان اسپانیایی,مسلمان شدن دربرنامه زنده, ] [ 13:1 ] [ بنده ی خدا ]
دختر نوجوان در شبکه فارسی وان: چرا موهای قشنگم را بپوشانم؟
نگاهی به محتوای سریال هایی که از شبکه های ماهوارهای فارسی زبان پخش می شود به خوبی نشان می دهد چطور این شبکه ها زن ایرانی مسلمان را آماج حملات اعتقادی خود قرار می دهند!؟
چندی پیش شبکه فارسی وان سریالی نشان داد که در آن دختری که تازه به سن تکلیف رسیده بود به علت آنکه پدرش به او گفته بدون روسری بیرون نرود، به پیشنهاد دوستش که از او خواسته به دوچرخه بازی در بیرون از خانه بیاید جواب رد می دهد و می گوید:"چون من روسری سرم نمی کنم نمی توانم بیایم".
دختر کوچکتر می پرسد: "چرا روسری سر نمی کنی؟"
دختر بزرگتر می گوید: "من دوست ندارم، چون روسری برایم مشکل ایجاد می کند، نمی خواهم با بقیه فرق داشته باشم."
دختر کوچکتر می گوید: "به نظر من تو اشتباه فکر می کنی، من که خیلی دوست دارم زود بزرگ شوم و روسری سرم کنم، پدر بزرگ می گوید : "یک زن با روسری، یک مسلمان واقعی می شود."
دختر بزرگتر با عذاب آور وانمود کردن حجاب در ادامه می گوید: "من نمی توانم روسری سر کنم چون اذیتم می کند، ترجیح می دهم اصلا با روسری بیرون نروم و ترجیح می دهم توی خانه زندانی باشم تا اینکه روسری سرم بکنم، چرا باید موهای قشنگم را بپوشانم ؟"
این خبر فقط نمونه و مشتی از خروارها شبهات و تلاش های این شبکه و شبکه های ماهواره ای دیگر علیه حجاب و ارزش های اسلامی است.
شبکه فارسی وان با مدیریت مرداک یهودی، برای تغییر سبک زندگی مسلمانان، خانواده های ایرانی را هدف قرار داده و برای عملی کردن فروپاشی خانواده ها ، سریال های تلویزیونی (اغلب کلمبیایی) که زمینه لیبرالیسم فرهنگی را ترویج می کنند با موضوعات "خیانت، فرزند نامشروع و طلاق" را در سطح وسیع با دوبله فارسی پخش می کند؛ تا با ترویج فمینیسم لیبرال در جامعه ایرانی ، حیا زدایی از زنان و غیرت زدایی از مردان ، موجب فروپاشی فرهنگی جامعه شود.
در ابتدا فارسی وان قرار بود شبکه ای تفریحی برای جذب آگهی از طریق افزایش مخاطبان باشد اما هرچه گذشت این نظریه کمرنگ تر شد و در عوض از جنبه تفریحی درآمده و در قالب فرهنگ سازی ابراز وجود کرد.
لطفا دقت کنید: بحثی که بر سر فارسی وان می شود ، بحث بر سر داشتن یا نداشتن ماهواره نیست ، بر سر نوع برنامه هایی است که قرار است همسر و فرزندان شما ببینند. خانم خانه دار یا مرد کارمند و کارگری که شب خسته به خانه می آید، شاید چندان هم درباره اهداف پشت پرده پخش این سریال ها آگاهی نداشته باشد اما روند حرکت این مار خوش خط و خال در زندگی ایرانی که از ابتدا با اسلام و فرامین آن اجین شده به کجا خواهد انجامید؟
خانواده های ایرانی چه خوب است که نسبت به این روند تله گونه ی شبکه های فارسی زبان هوشیاری بیشتری خرج داده و پیش از هرگونه زیان جلوی آن را بگیرند.
برچسبها:
هویت زن مسلمان را به او برگردانید**************
اگر شما بانوى نخبهى اسلامى تلاش كنيد كه هويت اسلامی را به زن مسلمان برگردانيد، بزرگترين خدمت را به امت اسلامى و به بيدارى اسلامى و به عزت و كرامت اسلامى كرديد.
نقش زن از دیدگاه اسلام را برجسته كنید**************
امروز يكى از مهمترين مسئوليتهاتان اين است كه نقش زن را از ديدگاه اسلام برجسته و روشن كنيد. تربيت انسانى زن بزرگترين خدمت به جوامع انسانى و اسلامى است؛ اين حركت بايد راه بيفتد و راه افتاده است و شما در اين حركت، بدون ترديد پيروز خواهيد شد.
حضورتان را در صفوف مقدم انقلاب تقویت كنید*****************
اگر زنها در صفوف مقدم حضور خودشان را تقويت كنند و ادامه بدهند، پيروزىها يكى پس از ديگرى نصيب آنها خواهد شد. در اين هيچ ترديدى نيست.
متوجه توطئه آمریكا و صهیونیسم باشید******************
توجه كنيد كه غرب و در رأس آنها آمريكا و صهيونيسم با همهى وجود به ميدان آمدهاند و بيشتر به ميدان خواهند آمد تا بتوانند اين حركت را مهار كنند و بر اين امواج سوار بشوند؛ ملتها بايد بيدار باشند.
حضور همراه با ایمان و انگیزه خود را حفظ ***********
جوانان و مردان و زنان و نخبگان دنياى اسلام و بخصوص كشورهائى كه انقلاب كردند بايد بدانند كه اگر در صحنه بايستند و مقاومت كنند، پيروزى آنها بر همه ساز و برگ استكبار قطعى است. همه ابزارهاى اقتدار قدرتهاى استكبارى در مقابل حضور مردم، در مقابل ايمان ملتها ناكارآمد است.
به چند روز گفتگو اكتفا نكنید************
به نشستن دور يكديگر و چند روز گفتگو كردن اكتفا نكنيد و اين ديدار را مقدمهى يك حركت بزرگ و ماندگار قرار بدهيد. اين حركت بانوان مسلمان، اين آشنائى با يكديگر از سرتاسر دنياى اسلام را مغتنم بشمريد و اين را يك پايهاى قرار بدهيد براى يك حركت عظيم در ميان امت اسلامى كه انشاءاللَّه به پيروزىهاى بزرگترى منتهى خواهد شد.*****
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب برچسبها: [ سه شنبه 27 تير 1391برچسب:سخنان رهبرانقلاب درباره زنان,توصیه درموردبانوان,زنان,بانوان,بانوی اسلامی, ] [ 7:20 ] [ بنده ی خدا ]
برای اینکه زن بتواند رسالت عمومی و ویژه خود را در برابر امام زمانش انجام دهد نیاز به شناخت دارد. زن باید جایگاه خود را در اسلام و جایگاه یک زن در جامعه مهدوی را بداند. اگر زنان جایگاه خود را در جامعه مهدوی ندانند، نمی توانند در انجام رسالت های خود موفق باشند.
زن مسلمان جدا از جنسیتش به عنوان یک انسان در جایگاه مهدوی وظایفی بر عهده دارد. زنان در عالم هستی به لحاظ زن بودنشان وظایفی مختص جایگاه و مسئولیتشان دارند. جایگاه زن در عالم هستی، جایگاه انسان سازی، تربیت نیروی انسانی و تامین نیروی انسانی یک جامعه است. از دیدگاه اسلامی تامین نیروی انسانی در یک جامعه دینی برای برپایی یک جامعه مهدوی مهمترین رسالت زن منتظر است.
بسیاری از روایت ها بیانگر وضعیت زنان در دوره آخرالزمان است. زن منتظر باید وضعیت زنان در دوره آخرالزمان را بشناسد.
یکی از مهمترین رسالت های زن مسلمان در عصر غیبت این است که در مجموعه روایت های پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) جستجو کند و با مسئله زن در دوره آخرالزمان و زنگ خطرها و هشدار ها آشنا شود. زنان برای عبور از گذرگاه صعب العبور آخرالزمان باید روایت های مرتبط با این موضوع را بدانند تا بتوانند گام های هوشمنده و با تدبیر در مسیر رسیدن به حق بر دارد.
زن علاوه بر شناخت وضعیت موجود باید در راه شناخت وضعیت مطلوب زن در دوره ظهور و رسیدن به جامعه ایده آل مهدوی تلاش کند. وقتی زنان دورنمایی از وضعیت عصر ظهور داشته باشد، انگیزه و تمایل پیدا می کنند تا به سمت جامعه و حکومت مهدوی حرکت کنند.
دین شناسی، دشمن شناسی و شناخت مهدی ستیزان و کسب معرفت نسبت به امام زمان (عج) و جامعه و حکومت مهدوی و شناخت جاهلیت مدرن از وظایف زن منتظر است.
زن در دوره آخرالزمان در وضعیتی اسفناک قرار می گیرد، به اوج عصر جاهیلت بر می گردد و قربانی منافع سودجویان می شود و همه حقوق مربوط به یک زن را از دست می دهد و از جایگاه اصلی اش خارج می شود. این در حالی است که در دوره ظهور، زن به جایگاه رفیع خود در عالم هستی بر می گردد و به حقوق خود دست پیدا می کند. زن در دوره ظهور در کمال رشد عقلانی و علمی، رفاه و امنیت به سر می برد.
اگر زنی از وظیفه خود در برابر امامش غفلت کند و وظایفش را در برابر امام انجام ندهد از تحت ولایت امام معصوم خارج می شود و تحت ولایت شیطان قرار می گیرد که این امر موجب ایجاد زندگی پر تنش و سراسر تشویش و نگرانی می شود.
مهترین وظیفه زنان در عصر غیبت، منتظر پروری است. زنان باید برای تامین وتربیت نیرو برای بستر سازی ظهور و در مرحله بعد نیروهایی برای کمک به نصرت امام بکوشند. یک زن برای انجام این رسالت خود باید به اهمیت خانواده و کارکردهای خانواده و ضرورت استحکام خانواده و ساز و کارهای تربیت نسل منتظر و شاخصه های خانواده مهدوی واقف باشد چون نسل منتظر و ولایی در یک خانواده سالم و مستحکم تربیت می شود.
مهمترین انتظار امام عصر (عج) از زنان منتظر، پذیرش الگوی آن حضرت است. امام، الگوی خود را دختر رسول خدا می دانند. ما هم اگر تابع ولی خدا هستیم باید در انتخاب الگو هم از ایشان تبعیت کنیم. کسب رضایت امام زمان (عج) با تاسی به الگوی آن حضرت میسر می شود و در این میان یکی از عالی ترین جلوه های حضرت زهرا (س) ولایت مداری است. آن حضرت در طول عمر خود از هر آنچه داشتند برای دفاع از ولایت استفاده کردند.
.
حضرت زهرا (س) نتوانستند غیبت امام زمان خود را در جامعه تحمل کنند. آن حضرت نتوانست ببیند که جامعه باشد ولی در راس این جامعه امام زمان، ولی خدا و یک معصوم نباشد و به همین دلیل جانانه و بی امان وارد دفاع از امام زمان خود شدند. باید دید که چه شده که ما نزدیک 1400 سال است که نبود امام زمان خود را تحمل می کنیم و نگران نیستیم و هیچ حرکتی انجام نمی دهیم! آیا اگر فاطمه زهرا(س) به معنای واقعی الگوی ما بودند، چنین می شد؟
رعایت حداکثری حجاب در کنار دفاع از حریم ولایت از دیگر ویژگی های حضرت زهرا (س) است. کسی که دغدغه حجاب نداشته باشد، چگونه می تواند ادعا کند که الگویش حضرت زهرا است و منتظر واقعی است؟ برچسبها:
یک روانشناس بالینی گفت: دلبستگی خطرناک از پیامدهای آشنایی طولانیمدت قبل از ازدواج است که باید توجه ویژهای توسط افراد در این خصوص انجام شود.
"بهروز چراغی"، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه زنجان، افزود: افراد باید در نظر داشته باشند که رابطه بین دختران و پسران نباید به شکل پنهانی و دور از چشم خانواده و در اماکن مخروبه اتفاق بیافتد، چرا که داشتن سن 21 سال برای دختران و سن 23 سال برای پسران و داشتن رابطه دور از خیالپردازی نسبت به طرف مقابل در طول 3 تا 7 ماه از شرایط مطلوب آشنایی قبل از ازدواج است.
وی تصریح کرد: این رابطه باید ترس و دلهره، هیجانهای منفی و احساس خصومت را در طرفین ایجاد نکند و منجر به حفظ خونسردی، صلابت شخصیت و برخورد مبتنی بر احترام، رعایت حد شرعی، فقدان رابطه جنسی، اجتناب از روابط صمیمانه قبل از عقد شرعی شود تا هدف اصلی یعنی رشد طرفین را به همراه داشته باشد.
این روانشناس با اشاره به اینکه در عشق حضور و بقاء معشوق مد نظر است و عشق مکمل ازدواج میباشد، نه عامل آن، یادآور شد: افراد در عشق و رابطه درست باید 7 مورد مشابه داشته باشند که این 7 مورد عبارتند از عقیدتی، تحصیلات، مسائل اجتماعی، عقلانی، هیجان و اقتصادی که باید در مورد ازدواج مدنظر افراد قرار گیرد.
وی، آشناییهای خیابانی، تلفنی، معرفی دوستان، رهایی از تنهایی، چت کردن، برخوردن در محل تحصیل و دانشگاه و راه مدرسه و خانواده را از عوامل ارتباط دختران و پسران عنوان و اظهار کرد: از دلایل برقراری ارتباط از طریق دختران میتوان به کمبود محبت از جهت بیتوجهی خانواده، حس کنجکاوی در مورد پسرها و اقدام به کسب تجربه، وقتگذرانی و یا انتقام گرفتن از جنس مخالف و نارو زدن به پسرها اشاره کرد.
چراغی گفت: از علل ایجاد ارتباط در پسران میتوان به احساس حقارت، جبران کمبود بیتوجهی، کمبود عاطفه، میل و رغبت های جنسی، ترد شدن از خانواده و رفتن به سمت استقلالطلبی که اساساً نتیجه معکوس دارد، اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه همیشه باید حریمها توسط افراد جامعه حفظ شود، خاطرنشان کرد: عشق نعمت خداوند است و افراد باید در بهکارگیری آن در جهت ایحاد زندگی سالم و با نشاط عاقلانه قدم بردارند. برچسبها:
(بسم الله الرحمن الرحیم)
جنگ نرم یک جنگ واقعی است که ابعاد مختلفی دارد و دشمن در این جنگ به دنبال ناکارآمدی نظام اسلامی است. استراتژی دشمن، جلوگیری از تحقق و ترویج راهبردیهای پنجگانه یعنی انقلاب، نظام، دولت، جامعه و تمدن اسلامی است.
به تحقیق، شکل نگرفتن جامعه اسلامی مانع از تحقق تمدن اسلامی خواهد بود که خانواده به منزله اصلیترین واحد سازنده آن میباشد.
دشمن به دنبال آن است که با استحاله مدل خانواده، به سبب تغییر سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی، آن را از مسیر کارکردهای خود منحرف سازد تا بدین وسیله جامعه را از مسیر اسلامیت خارج کند.
نبود جامعه اسلامی، مانع از بر سرکارآمدن دولت اسلامی میشود و به این ترتیب استحاله جامعه اسلامی، استحاله دولت اسلامی را در پی داشته و پس از استحاله نظام اسلامی، پدیده انقلاب اسلامی به شکست انجامیده و کارآمدی این فرضیه را در اذهان جهانیان باطل میکند.
به نظر میرسد سیر مذکور، نقشه راه دشمن در براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی ایران است. به واقع تنگه احد جنگ نرم، خانواده است و استراتژی «خانوادهزدایی» از جمله مهمترین و کارآمدترین راهبردهای تحقق امپراتوری و دهکده جهانی دانسته شده است تا جایی که رؤسای سلطه در این راستا، جهانی سازی سبک ِزندگی آمریکایی را مورد توجه ویژه قرار داده و از آن بهعنوان مهمترین استراتژی اجتماعی جهانی سازی یاد نموده و بودجههای کلانی را در این راستا به تصویب رساندهاند.
رد پای این اعتبارات در تأسیس و تولیدات رسانهها و ماهوارههای بیگانه مانند شبکههای من و تو و فارسی وان، و همچنین در فضای سایبر به وضوح به چشم میخورد.
این که امروز دشمن در میان فرایندهای پیچیده، پر مسأله و تکنیکال جوامع بشری، همه تلاش خود را پیرامون استحاله خانواده متمرکز کرده و البته به سبب نقش محوری زنان در نظام خانواده، اولویت برنامهریزیاش را در این محور قرار داده است، ضمن رمزگشایی ازمختصات خیمه فرماندهی دشمن، منجر به کشف استراتژی وی میگردد که البته در هر جنگی اعم از سخت یا نرم، این کشف نیمی از پیروزی تلقی شده و نیم دیگر پیروزی در سایه استراتژی مقابله حاصل میگردد.
جای خوشبختی است که در جنگ نرم با محوریت خانواده زدایی، موضع ما فعال است؛ زیرا مدل خانواده اسلامی به گونهای است که برمبنای نظام حق و تکلیف و در برداشتن عالیترین مفاهیم ارزشی ِاخلاقی از جمله ایثار، صداقت، شرافت، عزت، عشق و محبت، نشاط و شادابی قادر است مدرنترین ابزار زندگی مانند سبک جامعه متکامل و متعالی، سبک اقتصاد پویا، سبک ارتباط مترقی، سبک بهداشت روانی مؤثر، سبک فرهنگ متمدن و…. را به تصویر کشاند، غنیترین مدل جامعه – جامعه تمدنساز- را به منصه ظهور رساند و جامعه مبتنی بر این الگوی خانواده را بر اساس مؤلفه ژئو کالچری به هارتلند، یعنی قلب حیات و تمدن بشری، تبدیل نماید.
جامعه مبتنی بر خانواده اسلامی قدرت بیبدیلی در عمارت تمدن بشری داشته تا حدی که قادر است فرایند جهانی شدن را از سقوط به اسفلِ سافلین به سمت صعود به مدینه فاضله مهدوی رهنمون گرداند. برچسبها: ادامه دست نوشته [ دو شنبه 26 تير 1391برچسب:حیا,زنان,غیرت,مردان,فرزندانمان,آمریکا,ایران,زنان و مردان,جنگ نرم,افکار, ] [ 20:44 ] [ بنده ی خدا ]
سوالی که ذهن اکثر جوانان را درگیر خود کرده و همچنین آنان را دچار نوعی نزاع درونی نموده است. از طرفی میل به زیبایی و زیبا دوستی و میل به دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن ، دختران و پسران جوان را به خود نمایی می کشاند و از دیگر سو نهیبی درونی آنان را از جلوه گری و عشوه گری باز می دارد. دلیل این امر براستی چیست؟ چرا جوانان ما دچار نزاع درونی بین خود و خود شده اند؟ عده ای در این نزاع جانب ندای درون را گرفته و از جلوه گری پرهیز می کنند و عده دیگر تن به خود نمایی می سپارند! در پاسخ به این پرسش ها عوامل زیادی را باید جستجو کرد و من فعلا به دو مورد اشاره می کنم که (العاقل و اشاره) 1 - انسان از دیر باز مقوله پوشش و پوشاندن را مورد توجه قرار داده است. حتی اجداد غارنشین ما هم به آن اعتنا می کردند ، لکن از زمانی که پوشاک با نگاهی مادی به عنوان منبعی برای درآمد مورد توجه قرار گرفت و پدیده ای به نام صنعت پوشاک بوجود آمد به تدریج مرزهای پوشش مورد تهدید و آسیب جدی قرار گرفتند ، چرا که درآمد یعنی سود بیشتر که آن در گرو فروش بیشتر و فروش بیشتر یعنی مصرف و تقاضای بیشتر که در نهایت منجر به عرضه زیاد کالا می باشد. از همین رو است که اربابان زر و زور نگاهی خصمانه به عفاف و حیای مردان و زنان که مانعی بزرگ بر سر راه سودهای کلان آنان است داشته و دارند. حال آنکه این مسئله از جانب خود ماهم مورد غفلت قرار گرفت. غفلت ما آنجا بود که پس از انقلاب اسلامی هرگز به جوانان خود مجال سخن و سوال ندادیم ، در دوره هایی آرمان های اصیل را با ایجاد شبهه هایی خطرناک زیر سوال بردیم و آنان که خواستند پاسخ دهند عملا بایکد شدند. نگفتیم که چرا انقلاب شد؟ چرا جنگ شد؟ چرا صلح شد؟ اصلا چرا مشروب خانه ها بسته شد و هزارن چرای دیگر ، و دردناک تر از همه اینکه انقلاب با تمام آمالش برای جهان بشری در حد یک شوی خیابانی سطح پایین ماند و شد راهپیمایی شکوهمند. بماند که جوانان و نسل های پس از انقلاب حجاب را به عنوان یک قانون مدنی مصوب مجلس پذیرفته اند و اگر کسی این قانون را زیر پا گذارد با او به عنوان مجرم و هنجارشکن اجتماعی برخورد می کنند ، آنگونه که با سارقان و دزدان برخورد می کنند. در صورتی که می شد از ابتدای امر ، کودکان دهه شصت را که اینک جوانان برومندی شده اند ، را تحت یک تربیت درست و نظام مند قرار داد تا آنان مقوله حجاب را نه به عنوان یک هنجار مدنی بلکه به عنوان یک هنجار درونی بپذیرند و درست در همینجاست که نظام آموزشی ما دچار تغافل شد و شاهد این مدعا گرایش دختران و پسران در اروپای سکولاریستی به عفاف و چالش و گرایش جوانان ما به آزادی پوشش در ایران اسلامی است. به نظر شما وضع موجود تا کی می تواند ادامه داشته باشد؟ اگر تصمیم درستی گرفته نشود ، در دهه های بعدی که نسل اول ، دیده در نقاب خاک کشیدند و نسل پورونو کراتها بر سر کار آمده اند دست به مصادره هر آن چیزی می زنند که این ملک و ملت برای آن هزینه های گزاف پرداخته اند. لذا باید چاره ای اساسی جست ، نمی توان با مسکوت گذاشتن مساله این پارادوکس درونی جوانان را حل کرد. چرا که همه آنان مادران و پدرانی می شوند که دغدغه درونی خود را به فرزندان خویش منتقل می کنند . و همان فرزندان که باز در همین چرخه معیوب آموزشی ، آموزش می بینند ، دچار دغدغه ای بس بزرگتر می شوند. در ده ها سال بعد ، امام و شهدا اسطوره هایی خواهند شد در ردیف بزرگان دیگر که در تاریخ نام و نشانی دارند ، پس با تهییج حس حماسی دیگر نمی توان آنان را به پاسداشت حجاب و ارزش های انقلاب واداشت. آنان جوابی قانع کننده می خواهند ، (چرا باید محجبه باشم؟) این سوالی است که فرزندانمان از ما خواهند پرسید. فرزندانی که دیگر به آمریکا به چشم یک شیطان بزرگ نمی نگرند و می پرسند چرا باید از جهان فناوری و پیشرفت خیره کننده جهان بشری دور باشیم ،. سوالی که حتی خیلی ها امروز می پرسند ، و دلیل تمام این پرسش ها تبیین نکردن پاسخی درست ، منطقی و قانع کننده در بیرون است ! پس بیایید برای احیای انقلابمان یکدیگر را کمی بهتر بشناسیم و خوب به نظرات هم توجه کنیم ، من ایمان دارم که از تضارب آرا و هدایت درست علمای صالح پاسخ هایی مناسب و کاملا علمی برای تمام دغدغه های جوانان مهیا می شود. (البته با پیگیری و تلاش جوانان دغدغه مند) - ان شاءالله برچسبها: [ دو شنبه 26 تير 1391برچسب:حیا,زنان,غیرت,مردان,فرزندانمان,آمریکا,ایران,زنان و مردان, ] [ 19:55 ] [ بنده ی خدا ]
|
|
[ طراح قالب : صالحون | Weblog Themes By : Salehon.ir ] |