زنان
خطری که زنان ایرانی را تهدید می کند جدی است باید آگاه باشید باشید واز برنامه هایی که برای نابودی فرهنگ ایران است آگاه شوید
| ||
|
ﺣﺠﺎﺏ ﭼﺸﻢ ... ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﺤﻀﺮ ﺣﻖ ﺗﻌﺎﻟﯽ
ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﻘﯿﻦ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﻭ ﺑﯿﻨﺎﯼ ﺑﻪ ﺍﻓﻌﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﻧﮕﺮﯾﺴﺘﻦ،
ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ... « قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ... » (1)
با مراقبت درونی و دوری از زمینه های بیرونی و سپردن دل و روح خود به خداوند از دستبرد شیطان می توان محفوظ ماند و اگر انسان با وجود مواظبت و پاسداری از دل و چشمش گاهی فریب خورد و نگاهی نا به جا انداخت ، می تواند با توبه فوری ، این خطا را جبران کند و اثر سوء آن را از جان و روحش پاک کند.
برچسبها: رساله قدسیه و نوریه «فصّ حکمة عصمتیة فی کلمة فاطمیّه» علامه حسن زاده با هدف تتمیم فصوص الحکم شیخ اکبر و انگیزه تبیین ابعاد وجودی و شخصیت حقیقی صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س) و مقامات بلند و رفیع علمی و عملی آن یادگار و ودیعه پیامبر اکرم(ص) به رشته تحریر درآمده است. شبکه ایران / علامه حسن زاده آملی در کتاب «فص حکمة عصمتیة فی کلمةٍ فاطمیه» در تبیین انگیزه از تألیف این اثرش مرقوم داشته اند: این علق نفیس به نام فص حکمة عصمتیة فی کلمةٍ فاطمیه به عنوان مستدرک و متمم کتاب مستطاب فصوص الحکم شیخ اکبر محیی الدین طائی حاتمی را در 22 فصل به رشته تحریر درآورده و آنگاه آنرا در نوزده فصل شرح کرده ام و آن را با هدف تبیین، تحلیل و توصیف مقامات معرفتی ـ معنویتی ریحانه پیامبر اکرم(ص) بر اساس آیات، روایات و نقل کلمات حضرت زهرا(س) آن هم بخشی از منقبتهای آن جناب ـ نوشته ام.
|
عصرایران: در این گزارش با اشاره به اینکه گاه سن برخی جراحیهای زیبایی به 14 سال میرسد، مینویسد ایرانیهایی که جراحی زیبایی میکنند و «صورتهای عروسکی» از خود میسازند، بیشتر میخواهند خود را شبیه هنرپیشههای مطرح هالیوود یا مجریان مشهور برنامههای ماهوارهای کنند.
در این گزارش با اشاره به اینکه تنها در ایران سالانه 200 هزارمورد عمل جراحی بینی صورت میگیرد؛ مینویسد این آمار بیشترین آمار جراحی بینی در جهان محسوب میشود.
گاردین به نقل از یک زن ایرانی که جراحی بینی انجام داده مینویسد زنان ایرانی به دلیل اینکه حجاب دارند همه هنرشان را به جای پوست و مو روی صورتشان خرج میکنند چون مو و بدن آنها زیر حجاب دیده نمیشود؛ از این رو آمارمراجعه به کلینیکهای زیبایی برای جراحیهای صورت از جمله بینی بسیار بالاست.
یک زن دیگر ایرانی میگوید: «علم و تکنولوژی پیشرفت کرده است و میشود زیباتر دیده شد؛ چرا نباید از این امکانات جدید استفاده کرد؟!»
گاردین مینویسد: در ماههای گذشته هزینه عملهای جراحی زیبایی در ایران به شدت بالا رفته است و در حال حاضر هزینه متوسط یک عمل جراحی بینی رقمی بین پنج تا 10 میلیون تومان میباشد.
هزینه عمل کشیدن پهلو و شکم بین سه تا هفت میلیون تومان؛ کشیدن پوست صورت سه تا شش میلیون تومان و کشیدن کامل پوست صورت رقمی تا 15 میلیون تومان هزینه دارد؛ این رقمها در حالی است که در ایران متوسط درآمد
ماهانه مردم در مناطق شهری بسیار پایینتر از این رقم هاست.
در این گزارش با اشاره به رشد تقاضا برای انجام عملهای جراحی زیبایی بر اساس یک گزارش داخلی منتشر شده در ایران مینویسد در حالی که در شهر تهران تنها 157 مرکز مجاز انجام عمل زیبایی وجود دارد، اما بیش از 7 هزارنفر در حال حاضر در تهران به انجام چنین کاری مشغول هستند.
«مرجان» 33 ساله صاحب یک فروشگاه لباس فروشی در تهران که یک زن مطلقه جوان است؛ دو بار جراحی زیبایی انجام داده است؛ یکبار در سال 2009 بینی خود را با هزینه چهار و نیم میلیون تومان جراحی کرده و بار دوم در سال 2011 پلکها و ابروی خود را با هزینه دو میلیون و نیم تومان بالا کشیده است.
او از انجام این جراحیها راضی است و میگوید با این کار احساس جوانی و زیبایی بیشتری میکند. او میگوید: «از پنج سال پیش من احساس کردم که باید برخی کارها را روی صورتم انجام دهم. من احساس کردم میتوانم با عمل جراحی چهرهام را جوانتر و زیبا کنم.»
او میافزاید: از دید دختران و زنانی که عمل جراحی زیبایی میکنند، این کار میتواند فرصتهای آنها را برای ازدواج بهتر کند و به آنها اعتماد به نفس بیشتری میبخشد.
مرجان درباره عملهای زیبایی خود میگوید: «بعد از عمل بینی هیچ احساس ناراحتی نکردهام و مشکلی ندارم اما پس از عمل جراحی پلک و ابروگاه سردردهای شدید سراغم میآید و هنوز روی چشمانم احساس بخیه میکنم.
گاردین میافزاید:گاه عمل جراحی زیبایی آن قدر برای زنان ایرانی الزامی به نظر میرسد که هانیه زن 35 ساله کارمند برای عمل جراحی بینی خود مجبور میشود از بانک هفت میلیون تومان وام بگیرد.
وی میگوید: هفت میلیون تومان وام خرید خودرو از بانک گرفتم ولی آن را نه برای خرید خودرو بلکه خرج عمل جراحی بینیام کردم.
گاردین مینویسد در سالهای اخیر نه تنها زنان بلکه مردان بسیاری نیز به جمع عمل کنندگان زیبایی از جمله عمل بینی پیوستهاند و این کار در بین مردان ایرانی نیز رواج گستردهای یافته است.
«محمد» فروشنده یک مغازه لوازم آرایشی در یکی از شلوغترین مناطق تهران دو سال پیش عمل جراحی بینی کرده. وی میگوید انگیزهاش از این کار تاثیر چهره بهتر در جذب مشتری بیشتر بوده است.
وی میگوید: «من روزانه صدها مشتری زن و دختر دارم. آنها میآیند تا از من لوازم آرایش بخرند و من باید برای آنهاجذاب به نظر برسم.»
گاردین میافزاید: بر اساس مطالعه مشترک یک مرکز تحقیقات در ایران و دانشگاه «جان هاپکینز» آمریکا، میزان سرانه مشاغل مربوط به عمل جراحی بینی در ایران هفت برابر بیشتر از آمریکا است.
پایان مطلب /
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به کنگره «هفت هزار زن شهید کشور»، نقش زن مسلمان ایرانی در معرفی الگوی جدید از «زن» را تاریخ ساز خواندند و با اشاره به ظهور هزاران زن، با روحیه کربلایی در صحنه ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خاطرنشان کردند: اقتدار و جَذبه ی تازه ای به برکت خون این زنان مجاهد در عصر جدید، ظهور کرده است که دیر یا زود در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، اثرگذار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب، در این پیام که چهارشنبه از سوی حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در کنگره «هفت هزار زن شهید کشور» قرائت شد، حضرت آیت الله خامنه ای با یاد کردن از زنان شهید ایران اسلامی که در تغییر مسیر تاریخ اسلام، نقش شایسته ایفا کردند، افزودند: این لشکر از فرشتگان، که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند.
ایشان با اشاره به نگاه موجود به زن در نظام های شرق و غرب جهان، بعنوان عنصری درحاشیه و یا ابزاری جنسی برای مردان، به تبیین نقش شیرزنان ایران در انقلاب و دفاع مقدس بعنوان الگویی جدید با شاخصه ی «زنِ نه شرقی، نه غربی» پرداختند.
رهبر انقلاب اسلامی در توصیف ویژگیهای این الگو تصریح کردند: زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می توان زن بود، عفیف بود، محجّبه و شریف بود، و در عین حال، در متن و مرکز، نقش آفرینی کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد.
ایشان، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را صحنه ظهور زنانی دانستند که اوج احساس، لطف و رحمت زنانه را با روح جهاد، شهادت و مقاومت درآمیختند و مردانه ترین میدانها را با شجاعت و اخلاص و فداکاری خود فتح کردند و می توانند بن بستهای بزرگ را در هم بشکنند.
ایشان، با اشاره به آثار فراگیر مجاهدت زنان شهید خاطرنشان کردند: اقتدار و جَذبه ی تازه ای به برکت خون این زنان مجاهد در عصر جدید، ظهور کرده است که زنان را ابتدا در جهان اسلام، تحت تأثیر قرار داد و دیر یا زود در سرنوشت و جایگاه زنان جهان، دست خواهد برد.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری نقش زنان بزرگ تاریخ اسلام افزودند: تا آفتاب درخشان حضرت خدیجه ی کبری و حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب کبری می درخشد، طرح های کهنه و نوی «ضدّ زن» به نتیجه نخواهد رسید.
ایشان همچنین افزودند: هزاران زن کربلایی ما نه تنها خطوط سیاه ستم های ظاهری را در هم شکسته اند بلکه ستم های مدرنِ به زن را نیز رسوا و بی آبرو کرده و نشان داده اند که حق کرامت الهی زن، بالاترین حقوق زن است که در جهان به اصطلاح مدرن، هرگز شناخته نشده و امروز وقت شناخته شدن آن است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر ضرورت نشان دادن جهاد بزرگ زن ایرانی مسلمان به دنیا، خاطر نشان کردند: امیدوارم که به برکت خون این زنان شریف و مجاهد، رسانه ها و هنرمندان و فرزانگان و سینماگران بتوانند جهاد بزرگ زن ایرانی مسلمان را به دنیا بنمایانند.
پروفسور مایکل آلن گلسپی استاد علوم سیاسی و فلسفه دانشگاه دوک امریکا معتقد است: در سبک زندگی غربی مردم اگرچه در برخی زمینهها در رفاه هستند اما آرامش لازم را ندارند.
این امر به جهان بینی غربی در سبک زندگی باز میگردد. از یک سو این سبک زندگی معتقد است که این موفقیت و شکوفایی و رفاه انسان را تسخیر کرده است و از سوی دیگر انسان در این سبک زندگی معتقد است که امور باید بهتر شود.
وی یادآور شد: آن چیزی که محل چالش است و در مورد آن باید تامل کرد این است که رفاه چه تعریفی دارد. اینکه چه چیزهایی رفاه ما را میسازد و چه عواملی ما را به رفاه میرساند موضوعی است که در مورد آن باید تامل کرد. در سبک زندگی غربی انسان به آنچه که دارد قانع نیست. از سوی دیگر نظامهای فکری غربی ناتوان از این هستند که بتوانند راهی برای بهتر زندگی کردن بیاموزند.